Tenis de masă

Acum este și există tenis de masă la Marts Fitness!

Exercițiile regulate de tenis de masă ajută la întărirea mușchilor picioarelor, brațelor, spatelui și abdomenului. În plus, în tenisul de masă sunt implicate diverse articulații ale brațelor, picioarelor și trunchiului. Drept urmare, articulațiile devin mai flexibile, ceea ce vă permite să mențineți activitatea fizică până la bătrânețe.

Tenisul de masă aduce un efect de vindecare sistemului cardiovascular și respirator.  Și cu cât inima este mai bine antrenată, cu atât este mai mic riscul de boli de inimă.

Sistemul respirator cu joc intensiv se poate dezvolta și are un efect foarte benefic. Există o ventilație constantă a plămânilor, munca lor se îmbunătățește și se antrenează.

Există și  un efect pozitiv al cursurilor asupra sistemului vizual uman. Mai ales, acest sport este util celor care petrec mult timp la calculator. Ochii sunt în mod constant suprasolicitați și obosiți. Când joci tenis, mușchii ochilor sunt antrenați, deoarece ochii trebuie să urmărească mișcarea rapidă a mingii și să aibă timp să reacționeze, observând totuși acțiunile adversarului.

 

Vino la Marts Fitness și obține un plus de energie și pozitiv!