Solar

Procedura de bronzare la solar este destul de populară în zilele noastre. Nu este foarte scumpă, dar rezultatul este frumos. 

Cu câteva ore înainte de a merge la solar, trebuie să faceți un duș cu săpun (puteți face un peeling sporit al corpului).

Cel mai bine ar fi să nu folosiți în această zi parfum, deodorante, uleiuri (pot provoca iritații).

Puteți utiliza numai cosmetice pentru solar (cremă, ulei, loțiune) și aplicați întotdeauna balsam de buze.

Pe cap este necesar să vă puneți o bonetă specială (astfel încât părul să nu-și piardă din umiditate), iar la ochii puneți-vă ochelarii.

Nu trebuie să vă bronzați complet goale, sfârcuri trebuie să fie acoperite (există autocolante speciale pentru sfârcuri și alunițe).

Ar trebui să consultați un specialist, să aflați dacă puteți vizita solarul și cât timp (în funcție de culoarea pielii).

După procedură, în niciun caz nu ar trebui să faceți duș cu scrub și burete.

După ce v-ați bronzat, este necesar să folosiți o cremă sau o loțiune hidratantă (de preferat pentru pielea sensibilă).

Nu abuzați de aceste proceduri,  nu mai des decât peste o zi.

Dacă aveți tatuaje, atunci înainte de a intra în cabină, trebuie să le lubrifiați cu un produs cu protecție la razele ultraviolete.

Înainte de a intra în cabină, trebuie să îndepărtați toate bijuteriile, să spălați machiajul de pe față.

Produsele pentru creșterea nivelului de bronz trebuie aplicate într-un strat subțire și uniform.

Cât timp vă puteți bronza?

Fiecare persoană decide cât vrea să se bronzeze. Depinde de tipul și culoarea pielii, caracteristicile corpului. Dacă pielea are o nuanță întunecată, nu există pistrui, ochii și părul sunt, de asemenea, de culoare închisă, sunt suficiente 8-10 minute. Acești oameni se bronzează foarte bine, fără a-și arde pielea. Dacă pielea este deschisă, părul deschis și ochii gri sau maro este recomandat să mergi la solar 4-6  minute în prima zi.