Sală de forță

Sala de forţă la Marts Fitness

Sala de forţă la Marts Fitness este divizată în şase zone: zona cardio, zona de forţă, zona greutăţilor libere, zona Kinesis pentru persoanele cu dizabilităţi, un ring de box şi zona antrenamentelor funcţionale. Primele două zone sunt dotate cu aparate multifuncţionale create de brandul italian profesional Technogym, pe care le actualizăm cu regularitate. 

Zona cardio

Fiecare antrenament începe cu încălzirea în zona cardio. Avem în zona cardio mai mult de şase benzi de alergat, de aceea nu veţi piere timpul înainte de antrenament în aşteptarea unui aparat liber.
Zona cardio la Marts Fitness este dotată nu doar cu benzi de alergare, dar şi cu biciclete obişnuite, biciclete eliptice şi bicicletă pentru braţe, mai rar întâlnită în Chişinău, aceasta se potriveşte pentru încălzirea părţii superioare a corpului înainte de antrenament.   

Zona de forţă

Sala noastră este dotată cu toate aparatele de forţă necesare - cadru cu blocuri pentru tracţiuni orizontale şi verticale, crossover, aparat Smit, bancă Scott, cadre cu blocuri, aparate multifuncţionale pentru abdomen şi multe altele. Cele mai populare aparate multifuncţionale sunt dublate ca să nu staţi în rând şi să nu schimbaţi programul dacă aparatul necesar este ocupat. 

Zona greutăţilor libere

În zona greutăţilor libere sunt câteva rânduri de seturi de gantere, bare şi discuri. Tot aici veţi găsi diverse bănci pentru presă culcat, presă Arnold şi alte exerciţii cu greutăţi libere.  

Toate zonele sunt acoperite cu pardoseală profesională pentru antrenamente confortabile şi în condiţii de siguranţă, totodată aceasta nu absoarbe şi nu elimină mirosurile. 

Zona Kinesis

Zona Kinesis este destinată pentru persoanele cu dizabilități fizice, boli ale aparatului locomotor şi traumatisme. 

Aparatele multifuncţionale Kinesis la fel sunt concepute de brandul italian profesional Technogym. Acestea au un specific important, cu ajutorul lor mişcările sunt efectuate simultan în trei planuri, în timp ce la aparatele multifuncţionale obişnuite mişcarea este efectuată după aceeaşi traiectorie. 

Zona antrenamentelor funcţionale

Zona antrenamentelor funcţionale este cea mai nouă la Marts Fitness. Aici am instalat o stație multifuncțională de proporţii cu numeroase posibilități – de ea veţi putea ataşa funiile TRX sau arunca mingea medicinală în coş, la fel veţi putea folosi otgonul şi multe altele. Daţi frâu liber imaginaţia pentru a diversifica programul antrenamentului funcţional, pentru că noi vă punem la dispoziţie toate echipamentele necesare. 

Dacă sunteţi începător şi abia faceţi primii paşi, atunci vă recomandăm mai întâi 10 antrenamente personale în sala de forţă pentru a alcătui programul de antrenamente şi a însuşi tehnica de executare a exerciţiilor. 

La Marts Fitness există o echipă mare de instructori profesionişti. Fiecare din ei are studii superioare în domeniul educaţiei fizice şi o experienţă bogată. Mulţi sunt deţinători a locurilor de frunte la campionate la diferite discipline sportive. Cum se alege instructorul personal? În primul rând, întrebaţi dacă instructorul a avut un client cu un obiectiv al antrenamentelor similar cu al dvs. În al doilea rând, ascultaţi-vă intuiţia, trebuie să vă simţiţi confortabil alături de această persoană.

În afară de novici, există încă 3 tipuri de persoane, cărora le recomandăm să fie ghidaţi de instructorul personal:

  • persoanele care nu şi-au atins scopul antrenamentelor în decurs de un an,
  • persoanele cu traumatisme, boli ale aparatului locomotor şi cu dizabilităţi,
  • femeile gravide şi care alăptează.

Locuiţi sau lucraţi în sectorul Râşcani?

Cu cât mai apropiată va fi sala de fitness de casă sau birou, cu atât mai des veţi frecventa antrenamentele.  Cu cât mai departe se află de ele, cu atât mai mare este probabilitatea că veţi rata antrenamentele, de exemplu, dacă este vreme rea. Vă imaginaţi într-o zi ploioasă cât timp va dura drumul spre sala de forţă - Chişinăul este încremenit în ambuteiaje, iar pentru a te deplasa dintr-un sector în altul s-ar putea să pierzi cel puţin o oră.

De aceea, dacă locuiți sau lucraţi la Râșcani, atunci veniţi la o excursie de familiarizare la Marts Fitness – în afară de echipamente profesionale marca Technogym și o echipă impresionantă de antrenori, ne mândrim cu geamurile panoramice și designul de interior neobişnuit pentru cluburile de fitness.