Body & Mind

Body & Mind sunt antrenamente care ajută la stabilirea legăturii dintre corp şi creier. Este o abilitate foarte importantă în lumea contemporană, unde stresul și agitația au devenit o parte integrantă a vieții noastre.  

Antrenamentele din seria Body & Mind au și efecte fiziologice - fortificarea straturilor profunde de muşchi și mușchilor stabilizatori, întărirea spatelui, întinderea mușchilor și ligamentelor, creșterea mobilității articulațiilor și multe altele.

Body & Mind în Chișinău

Body & Mind cuprinde o mare varietate de antrenamente, dintre care cele mai populare le veți găsi la Max Fitness. Yoga are o filozofie aparte, în timp ce stretchingul are doar efect fiziologic. Alege un antrenament pe care-l vei frecventa cu plăcere şi nu le vei rata. Suplimentar la programul de bază, antrenează-te o dată-de două ori pe săptămână. Pentru a obţine rezultate, de exemplu, în yoga și Pilates - de 2-3 ori pe săptămână.  

Yoga

Yoga este cel mai popular tip de antrenament din seria Body & Mind. Ea are un numeroase efecte - de la cele de ordin fiziologic până la efecte psihologice.  Persoanele care practică yoga cu regularitate observă o îmbunătățire a flexibilităţii și mobilității articulațiilor, se îmbunătăţeşte coordonarea și au loc multe schimbări benefice în corp.  Din efectele psihologice se obține linişte şi armonie.

Mulți evită yoga pentru că nu doresc să preia aspectul filosofic. Dar nici nu este nevoie, de exemplu, să renunţe la carne pentru a veni la antrenamente. Yoga modernă nu are sarcina de a vă schimba viața, ci de a vă ajuta să vă adaptați la condițiile lumii contemporane. 

Mai ales că la cluburile de fitness cel mai adesea sunt antrenamente Hatha Yoga - o direcție bazată pe fiziologia umană. Practicile de respirație, meditația și alte tehnici sunt predate doar în studiouri specializate. 

Fly Yoga (Antigravity)

Fly Yoga este un gen de yoga, care la fel se regăseşte în graficul de la Max Fitness. Ea a apărut la New York în 1991, iar autorul acestei direcții este dansator și gimnast.  Aşadar la Fly Yoga va trebui să efectuezi nu doar elemente de yoga.  Din efectele fiziologice sunt întinderea și întărirea mușchilor spatelui și îmbunătățirea coordonării. 

Pilates

Pilates este un sistem de antrenament elaborat de Joseph Pilates la începutul secolului al XX-lea. Scopul inițial al lui Pilates a fost reabilitarea persoanelor după traumatisme, dar acum practică pilates și oamenii sănătoși, pentru profilaxia bolilor sistemului locomotor, întărirea mușchilor abdomenului și spatelui, precum și îmbunătăţirea mobilității articulațiilor. 

Stretch

Stretch este un antrenament de întindere a tuturor grupurilor musculare – nu doar a picioarelor. Sfoara este doar unul din rezultatele frecventării regulate a acestor antrenamente. Este suficient de a face o dată pe săptămână un antrenament specializat pentru flexibilitate - într-o zi aparte sau după antrenamentul de bază. 

Cerinţe faţă de antrenamentul din seria Body & Mind

  1. Frecventează antrenamentul din seria Body & Mind într-o zi aparte sau după un antrenament de bază.  Exercițiile din seria Body & Mind înainte de antrenamentul de bază vor reduce semnificativ eficacitatea acestuia.  
  2. Participă la antrenamente din seria Body & Mind cel puțin o dată pe săptămână. A doua opțiune este de a face pilates sau yoga drept bază a unui program de antrenament.  În acest caz, regularitatea este importantă - cel puțin două sau trei antrenamente pe săptămână. 
  3. Frecventează un antrenament din seria Body & Mind, indiferent de obiectivele antrenamentelor – stretchingul şi echilibrul sunt importante și pentru cei care doresc să piardă în greutate sau să-şi crească masa musculară. 

Body & Mind la Marts Fitness din sectorul Râşcani

  1. O sală de fitness spațioasă, unde vă veţi Programele de grup sunt yoga, fly yoga, pilates și stretching.  
  2. Posibilitatea de antrenament cu instructor personal după orice program din seria Body & Mind.